Tijdens de Lean Yellow Belt training maakt jouw organisatie kennis met de filosofie en tools van Lean. Hiermee leg je een belangrijke basis voor het inrichten en implementeren van de Lean manier van werken in jouw organisatie. Aan de hand van vijf Lean-principes krijgen alle deelnemers uit jouw organisatie inzicht in de positieve impact van Lean op de klantgerichtheid, procesgerichtheid en effectiviteit. Aansluitend kan je bij ons ook de Green Belt training doen.

De voordelen van deze inhouse-training

  • De opleiding duurt 1 dag.
  • De dagelijkse praktijk van jouw organisatie staat centraal!
  • Je gaat aan de slag met een interactief Management Game en voorbeelden uit de praktijk.
  • Onze trainers hebben ruimschoots ervaring met het inrichten, implementeren en borgen van het Lean gedachtegoed in organisaties.
  • Na één dag een prima basis om Lean op enthousiaste wijze te implementeren.
  • Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat van de MLC Academy.

Investering: 

€4740,- *

* Dit bedrag is voor een training van 1 dag met 12 personen, oftewel €395,- per persoon. Vraag een offerte aan voor een prijs op maat.

Ik raad deze opleiding aan omdat er buiten de theoretische informatie ook nadruk wordt gelegd op de praktische toepasbaarheid. Er worden verschillende praktijkvoorbeelden gebruikt en daardoor ontstaan interessante discussies.

Meer informatie?

Heb je interesse in een opleiding LEAN Yellow Belt? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of een offerte. Wij bespreken graag de mogelijkheden.