MLC Overheid adviseert en ondersteunt overheidsorganisaties met vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering.
Samen met u komen wij tot passende oplossingen om succesvol zaakgericht te werken, aan te sluiten op landelijke ontwikkelingen als de nieuwe Omgevingswet en uw digitale dienstverlening voor burgers en bedrijven te optimaliseren.
Tevreden medewerkers en klanten die vertrouwen hebben in uw organisatie is waar MLC Overheid samen met u aan werkt.

De versnelling: hoe kunnen we u helpen?

We gebruiken standaardinstrumenten waarmee we oplossingen op maat maken. Onze oplossingen zijn innovatief, gericht op de overheid en brengen versnelling in uw werk. We gebruiken onderstaande drie speerpunten.

Organisatiescan

Iedere overheidsorganisatie is anders. We kunnen uw vraag het beste behandelen als we een compleet beeld hebben van uw organisatie. Dit beeld krijgen we door het uitvoeren van een organisatiescan.

“Alles oplossen is eenvoudiger dan één probleem aanpakken”

Procesoptimalisatie

We richten processen in binnen uw organisatie om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Van begin tot einde is er sturing mogelijk op de processen. Hierbij staan de klantwaardering en het vertrouwen van de burger centraal.

“Tevreden burgers zijn een goed begin.”

Nieuwe manier van werken

Overheidsorganisaties zijn vaak verkokerd ingericht. Om uw resultaten te verbeteren kan het nodig zijn om op een nieuwe manier te gaan werken. Samen met u bekijken we de mogelijkheden.

“Allemaal je best doen is niet genoeg, het gaat om samen je best doen.”

Onze mensen

In multidisciplinaire teams werken we samen met uw medewerkers aan verbeteringen, zodat deze breed in de organisatie worden gedragen. Onze medewerkers hebben ieder hun specialiteit en hebben ervaring bij gemeenten, ministeries, waterschappen en provincies.

   

Alex van Elst | Senior Consultant

Enthousiaste en bevlogen adviseur die resultaten behaalt en mensen bij elkaar brengt. Motto: Inzicht door overzicht. Brengt complexiteit in bedrijfsvoering terug tot overzichtelijke procesontwerpen. Kijkt daarbij naar impact van de verandering. Heeft o.a. ruime ervaring in proces- en informatiemanagement.

  Job Mol | Business Consultant

Gemotiveerde en enthousiaste adviseur. Hands on mentaliteit en zelfstandig. Levert graag een bijdrage aan het organiseren van een excellente en efficiëntie dienstverlening, waarbij de klantwens en eigen ambitie van een organisatie centraal staan.Tijdens zijn opdrachten maakt hij veelal gebruik van methoden als Lean Six Sigma, Agile, Process Mining en Customer Journeys. Heeft aan de VU Organisatiewetenschappen gestudeerd.

Nienke Minnee Nienke Minnee | Consultant

Avontuurlijk, ondernemend, nieuwsgierig, gedreven en resultaatgericht. Deinst niet gauw terug voor uitdagingen en weerstand. Haalt voldoening uit haar werk als ze mensen in beweging krijgt en concrete resultaten behaalt. Bij haar Master Organisatie Verandering en Management in aanraking gekomen met Customer Journey. Dit heeft haar altijd geïnspireerd om processen vanuit verschillende invalshoeken te benaderen.

Joske Reusen | Consultant

Bedenkt creatieve oplossingen en zet het behalen van resultaten centraal in haar werk. Werkt graag samen, brengt energie in de groep en is leergierig. Bij haar opdrachten staan verandermanagement en heldere communicatie centraal. Achtergrond o.a. : Master Bedrijfscommunicatie en Digitale Media, Bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen, Lean Green Belt.

  Abigail Sosa Javier | Consultant

Open, leergierig, integer, ambitieus en een doorzetter. Ze gaat voor haar werk, waarbij een afspraak een afspraak is en waarin ze op inhoud en proces graag bijdraagt en positief kritisch meedenkt. Achtergrond o.a.: Studie Integrale Veiligheidskunde, Business Process Management, Process Mining en Robotic Process Automation.

Blogs