Abigail Sosa Javier

Consultant

Abigail Sosa Javier, consultant bij MLC, heeft  een achtergrond binnen het Ministerie van Justitie en Veiligheid en The Hague Security Delta. Zij heeft ervaring met het adviseren en ondersteunen van verschillende samenwerkingsverbanden en innovatieve trajecten binnen overheden, het bedrijfsleven en kennisinstellingen op (inter)nationaal niveau.

Abigail is open, integer, ambitieus en een doorzetter. Zij zet zich voor 100% in en krijgt energie van het boeken van resultaten.  Zij denkt op zowel inhoud als proces graag positief kritisch mee. Zij is analytisch sterk en door haar innovatieve ‘out of the box’ denkwijze is ze goed in staat om tot passende oplossingen te komen. In haar vrije tijd houdt Abigail zich bezig met krachttraining en volgt ze vioollessen. Volgens Abigail is dit de perfecte combinatie om lichamelijk en mentaal in shape te blijven!

“Meeting expectations is good. Exceeding expectations is better” (Ron Kaufman)

Binnen MLC gaat zij zich bezighouden met Business Process Management, Process Mining, Lean management en Robotic Process Automation. Zij heeft ambities om op nationaal en internationaal niveau te gaan opereren en wil zich continu blijven ontwikkelen: “Not even the sky is the limit”.

In gesprek met Abigail? Neem contact met haar op.