Aron van Stiphout

Proces Consultant

Aron houdt van complexe uitdagingen. Soms betekent dat, dat hij van een technische, ingewikkelde oplossing een duidelijk, toegankelijk verhaal maakt. Soms betekent dat, dat hij zich onderdompelt in een gecompliceerd vraagstuk en snel met een werkbare oplossing komt. Met zijn achtergrond in zowel Business als IT, weet hij die twee werelden bij elkaar te brengen en zo IT-oplossingen naadloos te laten aansluiten op de bedrijfsprocessen door een communicatieve spin-in-het-web te zijn.

De wereld van data science en process mining is Aron ook niet onbekend. Het geeft hem energie om door middel van statistische analyses bedrijfsvraagstukken een bevredigend, objectief antwoord te geven. Het op die manier ontdekken van bottlenecks én bijbehorende oplossingsrichtingen geeft Aron veel energie.

“The world cannot be understood without numbers. But the world cannot be understood with numbers alone.”  (Hans Rosling)

De detective-pet die Aron opzet bij datavraagstukken, houdt hij ook in zijn vrije tijd op: hij houdt erg van puzzels oplossen en uitdagende Escape Rooms. Verder speelt en luistert hij veel muziek (je zou zijn LP collectie eens moeten zien), en drinkt hij regelmatig een gezellig speciaalbiertje.