Jelmer Koorn

Proces Consultant

Jelmer haalt energie uit het werken in diverse teams aan complexe vraagstukken rondom het samenspel tussen mens, systeem en proces.

Jelmer gelooft in een systematische aanpak als het gaat om het benaderen van vraagstukken. Hij begint het liefst met een analyse van elk van de componenten: mens, systeem en proces. Daarna volgt hij dat graag op met een overkoepelende analyse van de relaties tussen de componenten. Zo werkt hij doelgericht naar een oplossing. Een optimale oplossing ontstaat volgens Jelmer uit de samenwerking met de mensen in en om een proces.

Ability is what you are capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.” – Lou Holtz

Binnen MLC specialiseert Jelmer zich op het gebied van Process Mining waarbij hij de inzichten die met Process Mining gegenereerd kunnen worden wil omzetten in waarde voor de organisatie.

In zijn vrije tijd speelt Jelmer al jarenlang fanatiek voetbal, zoekt hij graag vrienden en familie op door het hele land en het liefst daarbuiten, en leest hij graag een goed boek.

In gesprek met Jelmer? Neem contact met hem op!