Robin Zwijnenberg

Managing Partner

Robin is Managing Partner bij MLC en verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en het verder ontwikkelen van het bureau, als ook het coachen en begeleiden van adviseurs in projecten en opdrachten. Robin is een ondernemer die altijd op zoek is naar nieuwe kansen. Zijn kracht ligt in het scherp houden van organisaties en indien noodzakelijk snel veranderen van de koers om het gewenste resultaat te boeken. Daarnaast adviseert hij klanten bij hun business- en klantvraagstukken. Centraal in zijn aanpak staat het creëren van oplossingen, het leggen van verbindingen en het excelleren in resultaat. Zijn drijfveer is om waarde toe te voegen voor klanten, in communities en binnen MLC.

‘De digitale transformatie verandert alles. Klanten worden mondiger en zijn steeds beter geïnformeerd. De klant eist het stuur op. Als organisatie moet je daar mee om kunnen gaan om te overleven. Het roer moet voor veel organisaties om’. 

De visie van Robin op Customer Excellence en de digitale transformatie, maakt hem een waardevolle gesprekspartner en gastspreker. Robin heeft een HTS-opleiding en een MBA opleiding bij Business School Nederland (BSN) afgerond en is altijd actief geweest in management en directieposities op het snijvlak van klant-, business-vraagstukken en organisatieontwikkeling. Naast MLC zijn de passies van Robin zijn gezin, vrienden en sporten: racefietsen, golf, schaatsen en skiën.

Projecten

Blogs en artikelen