Het Management Team van MLC bestaat uit Martijn Tolsma en Robin Zwijnenberg. In 2016 viert MLC haar 30 jarig bestaan en hebben Martijn en Robin samen vijf jaar de leiding over MLC. Samen hebben zij gezorgd voor een nieuw impuls door een duidelijke visie op Customer Excellence. In vijf jaar tijd is het bureau gegroeid van 9 naar 23 consultants. In 2015 hebben zij de naam Molenaar & Lok Consultancy gewijzigd naar MLC.

Wie doet wat?

  • Martijn houdt zich als partner binnen MLC vooral bezig met het verwerven en begeleiden van opdrachten, het verder ontwikkelen van de dienstverlening en het coachen van collega’s.
  • Robin is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en verdere ontwikkeling van het bureau, als ook het coachen en begeleiden van adviseurs in projecten en opdrachten. Daarnaast adviseert hij klanten bij hun business- en klantvraagstukken.

Robin Zwijnenberg

Robin is Managing Partner bij MLC en verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en het verder ontwikkelen van het bureau, als [...]

Martijn Tolsma

Martijn is Managing Partner bij MLC en vooral bezig met het verwerven en begeleiden van inhoudelijk grote programma's, het verder [...]