MLC realiseert Customer Excellence

MLC is hét adviesbureau op het gebied van Customer Excellence. Wij inspireren organisaties tot passie voor de klant.  Samen met de klant zorgen wij voor een optimale Customer Experience en een klantgestuurde organisatie door het inrichten van customer journeys en het Continu Verbeteren van de processen in de organisatie. Onze aanpak zorgt er voor dat iedereen binnen jouw organisatie ook echt kan bijdragen aan het verbeteren van klant-tot-klant processen en het overtreffen van de klantverwachting. Resultaat: loyale, enthousiaste klanten en medewerkers!

Wat wij beloven

  • Loyale en enthousiaste klanten
  • Beter resultaat: we laten ons graag afrekenen op het resultaat!
  • We doen het samen

Customer Excellence: onze visie

We helpen bedrijven Customer Excellence te realiseren. De passie voor de klant tot leven brengen, dat is wat wij willen. In onze visie raakt de stem van de klant jouw hele organisatie. Ons MLC-Customer Excellence model toont wat je als organisatie nodig hebt om dit voor elkaar te krijgen.

Management Team

Het Management Team van MLC bestaat, sinds 2011, uit Robin Zwijnenberg en Martijn Tolsma. In 2016 vierden zij met MLC het 30 jarig bestaan.

Verder praten?

Meer weten over wat MLC voor jouw organisatie kan betekenen? Wij komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.