Creëer een wendbare en flexibele organisatie

Snel schakelen op interne en externe kansen/bedreigingen

Speel sneller in op veranderingen, in de markt en klantbehoeften, met onze agile aanpak.

Blijven veranderen

Veranderingen die jaren duren, dat kan simpelweg niet meer als je wilt blijven concurreren. De klant vraagt om een snelle bediening, met op maat gemaakte dienstverlening. Een wendbare en flexibele organisatie is nodig om snel in te kunnen spelen op deze veranderingen. Dit vraagt om een nieuwe manier van werken: Agile. Volgens dit gedachtegoed stellen zelfsturende, multidisciplinaire en autonome teams vanuit de business de klant centraal en werken zij aan concrete doelen.  The Agile Coach Company begeleidt, adviseert en coacht organisaties om deze verandering tegemoet te treden. Agile: samenwerken aan beter resultaat!

 

Agile BPM

Agile BPM realiseert, middels kort-cyclisch sturen, voorspelbare resultaten naar klanten. Het proces is gericht op het sneller realiseren van verbeteringen binnen klant- en ketenprocessen. Hierbij is de focus altijd op het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Dit principe werkt aan de hand van sprints, met korte en overzichtelijke stappen (iteraties). Dit maakt het eenvoudiger om tussentijds bij te sturen en ben je wendbaarder om in te spelen op veranderingen in de markt. Met deze aanpak kan je niet alleen snel kleine successen boeken, maar ook grote verandertrajecten realiseren. In multifunctionele teams wordt vanuit diverse lagen in de organisatie het veranderproces doorlopen. Hiermee zijn de resultaten snel zichtbaar op de werkvloer. Zo wordt het verandervermogen van de organisatie vergroot om direct waarde te leveren aan de klant.

The Agile Coach Company:

MLC heeft een zusterbedrijf: The Agile Coach Company. De Agile Coach Company helpt jouw organisatie wendbaarder en flexibeler te worden zodat je sneller kunt inspelen op de veranderende markt en klantbehoefte. Dit doen wij volgens de Agile-filosofie, waarbij onze meerwaarde ligt in de praktische business en klantbenadering. Wij begeleiden, adviseren en trainen teams en individuen om deze verandering vol enthousiasme tegemoet te treden. Praktisch, resultaatgericht én versneld. Resultaat: meer zichtbare waarde voor de klant!

Verder praten?

Wil je meer weten over hoe we jouw organisatie kunnen helpen bij het vergroten van de wendbaarheid?