Hoe realiseer je een voorsprong in tijden van technologische, sociale en politieke ontwikkelingen? Dit vraagt om een wendbare en flexibele organisatie die aan de ene kant de kosten kan verlagen en aan de andere kant de klantwaarde kan vergroten, terwijl het bestaansrecht (‘license to operate’) veiliggesteld wordt.

MLC Financiële Dienstverlening helpt bedrijven beter te presteren, goed te zorgen voor haar klanten en te blijven voldoen aan wet- en regelgeving. Wij verliezen het gewenste resultaat van onze opdracht nooit uit het oog en realiseren samen de oplossing die het beste bij jouw organisatie past. Onze mensen doen dit door resultaatverantwoordelijkheid te nemen, advies te geven of door interim capaciteit te leveren.

Wij bouwen op succesvolle best practices uit een breed aantal branches. Bekijk eens onze cases bij onder andere verzekeraars en banken.

Verder praten?

Wij denken graag  mee over hoe jouw organisatie de klantverwachting kan overtreffen om zo de meest optimale Customer Experience te realiseren. Of het nu gaat om advies of concrete projecten.

  • Neem contact op

  • Martijn Tolsma
  • Managing Partner
  • Contact

 

Onze mensen

In multidisciplinaire teams werken we samen met uw medewerkers aan verbeteringen, zodat deze breed in de organisatie worden gedragen. Onze medewerkers hebben ieder hun specialiteit en hebben ervaring bij banken, verzekeraars of pensioenfondsen.