Geautomatiseerde processen waardoor je meer tijd kan besteden aan werk waarmee je echt een impact kan maken.

Tijd voor creatief, uitdagend en leuk werk.

Goed ingerichte governance rondom robots voor de lange termijn.

Robotic Process Automation biedt kansen?

Door de snelheid waarmee digitalisering zijn intrede doet in klantbedieningsprocessen neemt het belang van een snelle en efficiënte afhandeling van operationele processen toe. Robotic Process Automation (RPA) biedt kansen daar waar traditionele IT niet mogelijk of niet handig is en daar waar processen met hoge volumes en repetitieve handelingen nog veel voorkomen.

Wat is Robotic Process Automation (RPA)?

RPA is software die de bediening van IT-systemen van mensen kan overnemen. De software bootst menselijke, op regels gebaseerde, handelingen na en is in staat om te schakelen tussen verschillende functies en applicaties. Hierdoor worden processen verdergaand geautomatiseerd en worden deze efficiënter en effectiever. Door de gebruiksvriendelijkheid van deze technologie komt het verder automatiseren van processen binnen handbereik. Bovendien hoeven de bestaande systemen en applicaties niet aangepast te worden, omdat RPA aansluit op het huidige IT-landschap.

Het is aan de procesdenker om het maximale uit RPA te halen

Visie MLC

proces van MLC automatisering

De aanpak van MLC onderscheidt zich door RPA in te zetten in dienst van het optimale proces. Met een procesgerichte benadering begeleiden wij organisaties naar een werkende RPA oplossing. Wij blijven kijken naar de optimale business oplossing en helpen om de juiste keuze te maken waarmee het business probleem daadwerkelijk wordt opgelost.​

Wat levert het op?

Het inzetten van RPA bespaart niet alleen kosten. Robots maken nooit fouten, worden niet moe en zijn eenvoudig op te schalen. Hierdoor gaat de kwaliteit van het werk omhoog en de doorlooptijd omlaag. De medewerker houdt bovendien meer tijd over voor contact met de klant. En uiteraard wordt er bespaard op uitvoeringskosten. MLC belooft zelfs een minimale kostenbesparing van 35% in de delen van het proces die met onze RPA aanpak worden geautomatiseerd.

robotisering

  • Klanttevredenheid
  • Kwaliteit
  • Verkorte doorlooptijd
  • Schaalbaarheid
  • Productiviteit
  • Kostenbesparing

Laat je inspireren

Wil je meer te weten komen over RPA en wat het kan betekenen voor jouw organisatie? Dan komen wij graag bij je langs. Of wil je aan de hand van een praktijkcasus meer leren over RPA en zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn? Dan organiseren wij graag vrijblijvend een interactieve sessie waarbij jij en je collega’s zelf aan de slag gaan met robotics.

Verder praten?

Wij denken graag  mee over hoe jouw organisatie de klantverwachting kan overtreffen met behulp van RPA. Of het nu gaat om advies of concrete projecten.