Waar wij goed in zijn!

MLC Oplossingen Customer Excellence; wij brengen versnelling in projecten. Daar gaan wij voor, elke dag weer. Dat doen we niet alleen, maar samen met onze klant. Onze oplossingen op het gebied van Customer Experience Management, Digitale procestransformatie en In Control maken het verschil. Het resultaat en onze toegevoegde waarde, daar laten wij ons graag op afrekenen.
iBPM is een visie waarin processen centraal staan. Processen realiseren producten en diensten en vormen de verbindende schakel met andere aspecten van de organisatie. Of het nu gaat om het inrichten van het proces naar de wensen van de klant, het beheersen van je risico’s of het beter inzetten van IT.

 

Proces en Informatie matrix
Binnen iBPM staan processen en informatie centraal om vanuit daar verbinding te leggen naar de andere aspecten van de organisatie. Bij een optimaal werkende bedrijfsvoering versterken alle aspecten elkaar en ontstaat er flow in de organisatie, waarin efficiënt en effectief wordt samengewerkt om je klant optimaal te bedienen. iBPM biedt concrete methodes en technieken om te zorgen dat je snel tot de kern van het probleem komt en kunt toewerken naar een integrale oplossing om de bedrijfsdoelstelling te behalen.

Business Process Transformation

En een aanpak die op basis van Integrated BPM (iBPM) integraal naar processen kijkt om tot een state-of-the-art bedrijfsvoering te komen. Ontdek hoe trends jouw bedrijfsvoering  beïnvloeden en hoe je hier als organisatie het beste op in kan spelen om optimaal te presteren.

Customer Experience Management

Voor een optimale Customer Experience wil je de verwachting van de klant overtreffen.  De komst van extra kanalen en de toename van Big Data maken het mogelijk de ideale klantbeleving te realiseren. Hierop kan jouw organisatie zich onderscheiden.

Digitale procestransformatie

Nieuwe technologieën volgen elkaar steeds sneller op. De hoeveelheid data neemt toe, toepassingen worden slimmer en computers sneller. Deze snel veranderende wereld gaat een grote impact hebben op alle processen en functies in jouw organisatie.

Robotic Process Automation

Robotic Process Automation (RPA) biedt kansen daar waar traditionele IT niet mogelijk of niet handig is en daar waar processen met hoge volumes en repetitieve handelingen nog veel voorkomen.

Interim

Heb je tijdelijk extra capaciteit nodig? MLC helpt met interim oplossingen. Onze enthousiaste en bevlogen interim professionals hebben allemaal hun eigen expertise en ervaring. Ze zijn in staat in korte tijd, praktisch en hands on, het verschil te maken.

Continu in Control

Klanten, toezichthouders en aandeelhouders roepen al geruime tijd om transparantie. Maar hoe toon je aan dat jouw beheersing van de bedrijfsvoering in orde is?