Sociaal Ondernemend

Onze kernwaarden laten we graag op de klant overkomen. Hierbij vormt sociaal ondernemen de basis. Ons DNA laat zich kenmerken door vier kernwaarden. Door onze oprechte interesse voor onze klanten, partners en collega’s, versterken wij elkaar. Ons ondernemerschap en eigenaarschap drijft ons lef te tonen, kansen te benutten en resultaten te behalen. De kernwaarden geven ons houvast tijdens ons werk en sturen de beslissingen die wij nemen als MLC en als individu. Ons sociaal ondernemend vermogen vormt de basis waarmee we binnen onze dienstverlening het verschil maken.

Samen sterk

‘’Samenwerken is elkaar versterken’’

Het uitgangspunt in onze werkzaamheden is de verbinding van mens tot mens, zowel bij onze klanten als onze collega’s. Vanuit deze verbinding helpen we elkaar om te groeien en het beste uit de samenwerking te halen. Hierbij zullen we altijd open en eerlijk handelen.

Authentiek

‘’Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen’’

We handelen vanuit passie en toewijding. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. We houden van een no-nonsense mentaliteit, waarbij we onze afspraken nakomen. Hierbij staan transparantie en open communicatie centraal om de kracht van de klant optimaal te benutten.

Resultaatgedreven

‘’Ondernemen met lef’’

 

Resultaten boeken voor onze klanten is wat ons drijft. Daarbij kijken we verder dan de gebaande paden. Met lef, ondernemerschap en een gezonde kritische blik weten we met onze klanten belangrijke verbeteringen te realiseren. Successen vieren we graag met elkaar!

Innovatief

‘’Groei door innovatie’’

 

Wij zitten bovenop ontwikkelingen in de markt en herkennen zo kansen voor onze klanten. We denken mee over nieuwe technologieën en helpen bij de inrichting en implementatie van de nieuwste toepassingen. Innovatie is een continu proces waarmee we onze klanten de ruimte geven om te groeien.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij realiseren ons dat niet iedere organisatie de middelen heeft voor het inhuren van onze deskundigheid. Wij willen onze kernwaarden kracht bij zetten, door regelmatig een maatschappelijk betrokken organisatie te adviseren en ondersteunen bij een project binnen ons vakgebied. Dit kan zijn in een adviserende rol bij het uitrollen van een project, het kan ook door mee te denken  met oplossingen die de organisatie helpen efficiënter en slimmer te werken, of door het aanbieden van een training. Iets voor een ander kunnen betekenen, dat is voor ons vanzelfsprekend.

Kunnen we iets voor jouw organisatie betekenen?

Ben jij onderdeel van een maatschappelijk betrokken organisatie en kunnen jullie onze deskundigheid goed gebruiken? Neem gerust contact met ons op en laten we samen bespreken of en wat wij kunnen betekenen voor jullie.

  • Neem contact op

  • Freek Hermkens
  • Principal Consultant/ Manager MLC Academy
  • Contact