MLC helpt publieke organisaties met het transparant en het effectief bedienen van burgers, bedrijven en instellingen door middel van integrale (digitale) procestransformatie.

Als boutique consultancybureau op het gebied van (digitale) procestransformatie helpt MLC organisaties in het publieke domein met het realiseren van een klantgerichte en efficiënte bedrijfsvoering. Dit met als doel om, vanuit een wendbare en transparante organisatie, effectief en doelmatig toegevoegde waarde te leveren aan burgers, bedrijven en de samenleving. Vanuit focus op het resultaat begeleiden wij organisaties, teams en medewerkers in hun transitie. Hierbij zoeken wij graag de samenwerking op met  de klant en maken wij gebruik van de nieuwste technologieën als Robotic Procss Automation en Process Mining om zo het verbeterpotentieel van onze klanten inzichtelijk te maken, optimaal te benutten en daadwerkelijk de maatschappelijke impact te vergroten. Voor doen, samen doen en zelf doen is de kern van onze aanpak. Daarmee zorgen wij voor een blijvend resultaat en vergroot verandervermogen van uw organisatie.

Vraagstukken waarbij wij onder andere kunnen helpen:

  • Implementeren informatiegericht werken
  • Optimaliseren van operationele (en administratieve) processen
  • Realiseren datagedreven risicobeheersing (Continu in Control)

Wil je meer weten, over de toegevoegde waarde van MLC publiek dan nodigen we je graag uit voor een gesprek of bekijk onze one pager.

Hoe kunnen wij helpen?

Vergroten van klantwaarde

Vraagstukken over klantwaarde, retentie, beter aansluiten op de klantbehoefte, inzicht in klantgroepen, betere en extra service kunnen bieden.

Verlagen van kosten

Efficiënter en effectiever produceren, realiseren van schaalvergroting, meer voor elkaar krijgen met minder middelen en het automatiseren van werkzaamheden.

Risicomanagement

Operationele risico’s beheersen en verkleinen, voldoen aan wet- en regelgeving, lerend vermogen van de organisatie vergroten.

Innoveren

Vernieuwen en innoveren door onder andere medewerkers te motiveren en te stimuleren,  het toepassen van nieuwe technologieën en werkwijzen zoals Agile.

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

ministerievanbuitenlandsezaken
VNG Realisatie logo
Logo van WSW

Onze mensen

In multidisciplinaire teams werken we samen met uw medewerkers aan verbeteringen, zodat deze breed in de organisatie worden gedragen. Onze medewerkers hebben ieder hun specialiteit en hebben ervaring bij gemeenten, ministeries, waterschappen en provincies.

  • Neem contact op

  • Job Mol
  • Senior Consultant
  • Contact

Verder praten?

Wij denken graag  mee over hoe jouw organisatie haar doelen kan bereiken om zo het meest optimale resultaat te realiseren. Of het nu gaat om advies of concrete projecten. Neem contact op met Job om hierover verder te praten.