MLC is een energiek bedrijf met grote ambities. Steeds meer organisaties vinden hun weg naar ons bureau.

Wij zijn een kleinschalige en zogenaamde ‘boutique’ consultancyorganisatie met ongeveer 30 werknemers. We hebben impact op grote organisaties in o.a. de woningcorporatiesector, de publieke sector, financiële dienstverlening en retail. Dit doen wij middels een team van MLC’ers binnen een cluster waarin we nauw samenwerken om onze klanten te helpen bij gerichte vraagstukken die spelen binnen de sector.

We onderscheiden ons door onze hechte en open cultuur waarbij we, ondanks dat we allemaal bijna fulltime op opdracht werken, altijd bij elkaar aan kunnen kloppen voor advies en persoonlijke gesprekken. Onze kracht is samenwerken als gelijkwaardige collega’s en continu te verbeteren door het intern delen van onze nieuwste kennis en ervaringen. Maandelijks organiseren we (online) borrels en andere teamactiviteiten en jaarlijks hebben we onze BBQ, het kerstdiner en de MLC Wintersportreis.

Al ruim 30 jaar hebben we een sterke eigen cultuur die gekenmerkt kan worden als “sociaal ondernemend”. Typerend voor ons enthousiaste en hechte team consultants: samen, authentiek, innovatief en resultaat gedreven.

Onze consultants transformeren organisaties naar een optimale digitale procesomgeving waarbij de mens in zijn kracht staat. Om dit in de toekomst voor steeds meer organisaties te kunnen doen, zijn we voortdurend op zoek naar nieuw talent om ons team uit te breiden!

Denk jij goed te passen bij MLC? Neem dan contact met ons op of laat meteen via deze site in ieder geval jouw cv en een korte motivatie achter. Een video mag natuurlijk ook!

Vacatures

Onze procedure

Zodra wij jouw sollicitatie ontvangen, mag je binnen twee weken een terugkoppeling van ons verwachten. Hebben we meer tijd nodig, dan laten we dit weten.

Om er zeker van te zijn dat we bij elkaar passen, nodigen wij geschikte kandidaten eerst uit voor een kennismaking met één van de managing partners. Hierna volgt een verdiepend gesprek met directe collega’s. Tijdens het laatste gesprek vragen we je om met passie een presentatie te geven over resultaten die je eerder hebt behaald. Zijn we overtuigd? Dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek, waarin we jou een aanbod doen.

Blijven groeien!

Wij vinden jouw ontwikkeling heel belangrijk. Daarom bieden wij een stimulerende werkomgeving met uitdagende opdrachten en zijn we  trots dat we werken voor toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland. Regelmatig organiseren we kennissessies die je helpen groeien. Daarnaast kies je samen met jouw talentcoach welke opleidingen en trainingen het beste bij jouw ontwikkeling passen.

Meer informatie of solliciteren?

Denk jij goed te passen bij MLC? Neem dan vooral contact met ons op!