Nieuwe technologieën volgen elkaar steeds sneller op. De hoeveelheid data neemt toe, toepassingen worden slimmer en computers sneller. De interactie met klanten verandert en ook de eisen die klanten stellen aan jouw bedrijfsprocessen. Deze snel veranderende wereld heeft een grote impact op de processen in jouw organisatie. Wil je concurrerend zijn en mee blijven doen, ga dan aan de slag met digitale procestransformatie. Dit zorgt er namelijk voor dat je effectiviteit en je efficiëntie van je bedrijfsvoering wordt verhoogd, je meer grip krijgt op je bedrijfsproces, vergoot je veranderingsvermogen van je organisatie en je behaald je doelstellingen gemakkelijker door je processen te optimaliseren. Bent u klaar voor de toekomst?

Wat is Digitale Procestransformatie?

Digitale procestransformatie gaat om het optimaal inzetten van technologie voor excellente processen, die nodig zijn voor het creëren van een excellente klantbeleving. Vier belangrijke pijlers hiervoor zijn:

Datakwaliteit

Een randvoorwaarde voor succes van iedere moderne organisatie.

Process automation

Maak optimaal gebruik van technologie binnen jouw bedrijfsprocessen.

Process intelligence

Gebruik inzichten uit jouw data om te sturen op klantbediening en bedrijfsprocessen.

Process analytics

Benut het verbeterpotentieel en creëer innovaties.

digitale procestransformatie model gemaakt door MLC

Roadshow: ben jij benieuwd naar ons verhaal?

WHAT`S NEXT print with sneakers on asphalt road, top view.

MLC gaat ‘on the road’ met een Roadshow over Digitale Procestransformatie. Benieuwd wat Digitale Procestransformatie betekent voor jouw organisatie? Wij komen graag bij jouw organisatie langs met onze Roadshow. Kosteloos en vrijblijvend!

Wat we doen

Verkennen

We verkennen samen de mogelijkheden van Digitale Procestransformatie en voeren een korte proof-of-concept uit. We ondersteunen jouw organisatie bij het opstellen van een business case.

Ontwikkelen

We helpen jouw organisatie bij het ontwikkelen van de competenties voor Digitale Procestransformatie. Dit doen we met onze opleidingen en door coaching-on-the-job. Niet de tools, maar procesverbetering staat centraal.

Aanpakken

Vanuit jouw business-vraagstuk kijken we welke bijdrage digitale Procestransformatie kan leveren. Wij nemen het gehele project uit handen of werken nauw samen op de onderdelen waar dat nodig is.

Digitale procestransformatie: wat betekent dit voor mijn rol?

WHAT`S NEXT print with sneakers on asphalt road, top view.

Ben jij actief bezig met het managen van processen, dan zal digitale procestransformatie ook impact hebben op jouw rol. Je kunt hulpmiddelen als Datakwaliteit, Process Automation, Process Intelligence en Process Analytics gebruiken. Hierdoor ga je andere interventies kiezen en wordt jouw impact binnen de organisatie stukken groter.

Publicaties

MLC is hét adviesbureau op het gebied van Customer Excellence. Wij inspireren organisaties tot passie voor de klant. Dit doen wij met een hecht team van ervaren consultants met expertise op allerlei vakgebieden. En die expertise delen wij graag met onze klanten.

Dit doen wij door middel van het uitgeven van artikelen, essays, whitepapers en e-books. Onze publicaties zijn altijd kosteloos te downloaden op onze site.

Verder praten?

Welke impact heeft de digitale procestransformatie op jouw organisatie? Wij kijken graag samen vooruit.

  • Neem contact op

  • Dennis Klein
  • Principal Consultant / Data Scientist
  • Contact