Hoe maak je het gedachtegoed van Lean onderdeel van de dagelijkse praktijk van jouw organisatie? Tijdens de training Green Belt leg je in twee dagen  de basis hiervoor. Je leert projecten uit te voeren aan de hand van Lean-principes en begrijpt hoe en waarom een continu verbeterplatform bijdraagt aan de doelen van de organisatie. Deze incompany training is ideaal voor managers en medewerkers die concreet aan de slag willen gaan. De Green Belt  is een uitstekend vervolg op de Yellow Belt training.

De voordelen van deze inhouse-training

  • De dagelijkse praktijk van jouw organisatie staat centraal!
  • Je leert om de Lean methodiek daadwerkelijk toe te passen in de eigen werkomgeving
  • Je bent in staat om verbeterprojecten en Continu Verbeteren uit te voeren conform de Lean structuur (VSM, kaizen, A3, 5x-waarom, etc.).
  • Je krijgt inzicht in het belang van verandermanagement als onderdeel van de implementatie van veranderingen.
  • De training duurt 2 dagen en bereid je voor op examinering en certificering volgens internationale standaarden (International Independent Board for Lean Certification).
  • Onze trainers hebben ruimschoots ervaring met het inrichten, implementeren en borgen van het Lean gedachtegoed in organisaties.
  • Op locatie bij jouw organisatie óf op ons kantoor in Leusden.

Investering: 

€8340,- *

* Dit bedrag is voor een training van 2 dagen met 12 personen, oftewel €695 per persoon. Vraag een offerte aan voor een prijs op maat en voor de kosten voor certificering. 

MLC Green belt website

De training heeft me weer extra ideeën gegeven hoe ik veranderingen kan aanpakken en Lean trajecten leuk kan maken. Deze training gaat niet alleen in op de theorie, maar laat ook daadwerkelijk zien wat je er mee kan!

Meer informatie?

Heb je interesse in een opleiding LEAN Yellow Belt? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of een offerte. Wij bespreken graag de mogelijkheden.