Door de uitbraak van Covid-19 kunnen wij niet garanderen dat je sollicitatie behandeld gaat worden volgens onze normale procedure. We verontschuldigen ons voor het ongemak en bedanken voor jouw begrip en geduld. Voor meer informatie of vragen neem gerust contact op met: werkenbij@m-lc.nl.

MLC is een energiek bedrijf met grote ambities. Steeds meer organisaties vinden hun weg naar ons bureau.

Al ruim 30 jaar hebben we een sterke eigen cultuur die gekenmerkt kan worden als “sociaal ondernemend”. Typerend voor ons enthousiaste en hechte team consultants: samen, authentiek, innovatief en resultaat gedreven.

Onze consultants transformeren organisaties naar een optimale digitale procesomgeving waarbij de mens in zijn kracht staat. Om dit in de toekomst voor steeds meer organisaties te kunnen doen, zijn we voortdurend op zoek naar nieuw talent om ons team uit te breiden!

Denk jij goed te passen bij MLC? Neem dan contact met ons op of laat meteen via deze site in ieder geval jouw cv en een korte motivatie achter. Een video mag natuurlijk ook!

Vacatures

Onze procedure

Zodra wij jouw sollicitatie ontvangen, mag je binnen twee weken een terugkoppeling van ons verwachten. Hebben we meer tijd nodig, dan laten we dit weten.

Om er zeker van te zijn dat we bij elkaar passen, nodigen wij geschikte kandidaten eerst uit voor een kennismaking met één van de managing partners. Hierna volgt een verdiepend gesprek met directe collega’s. Tijdens het laatste gesprek vragen we je om met passie een presentatie te geven over resultaten die je eerder hebt behaald. Zijn we overtuigd? Dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek, waarin we jou een aanbod doen.

Blijven groeien!

Wij vinden jouw ontwikkeling heel belangrijk. Daarom bieden wij een stimulerende werkomgeving met uitdagende opdrachten en zijn we  trots dat we werken voor toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland. Regelmatig organiseren we kennissessies die je helpen groeien. Daarnaast kies je samen met jouw talentcoach welke opleidingen en trainingen het beste bij jouw ontwikkeling passen.

Meer informatie of solliciteren?

Denk jij goed te passen bij MLC? Neem dan vooral contact met ons op!