Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?

MLC gaat ‘on the road’ met een speciale Roadshow over Process Mining. Dit omdat we zeer actief zijn op het gebied van Process Mining en onze kennis en inzichten graag met jullie delen. Benieuwd wat Process Mining voor jouw organisatie kan betekenen? Wij laten het graag zien in een twee uur durende sessie op jullie eigen locatie!

Waarom Process Mining?

De snel veranderende wereld en de snelle technologische ontwikkelingen hebben een steeds grotere impact op jouw organisatie. Nieuwe technologieën volgen elkaar steeds sneller op en digitale dienstverlening wordt steeds belangrijker. Hierdoor ontstaat er steeds meer data, komen er steeds slimmere toepassingen om deze data te gebruiken, met behulp van steeds snellere computers.

Process Mining is één van deze opkomende technologieën. Met behulp van Process Mining kan je aan de hand van procesdata je processen snel, objectief en diepgaand in kaart brengen en vervolgens analyseren en verbeteren. Dit gaat met Process Mining veel sneller en levert veel meer bruikbare informatie op dan met traditionele methoden.

De Roadshow

Wil jij samen met je collega’s de wereld van Process Mining ontdekken? Wij komen graag gratis en vrijblijvend bij je langs met onze Roadshow! De ultieme manier om de waarde van je procesdata te ontdekken.

Wat kun je verwachten?

  • Een interactieve sessie van twee uur.
  • We laten je zien hoe Process Mining traditionele methoden ondersteunt en hiermee procesverbetering versnelt.
  • We tonen je de impact van Process Management Dashboards op procesmanagement.
  • We maken een uitstapje naar de wereld van Process Analytics.
  • We verkennen samen de mogelijkheden van jullie eigen data, nu en in de toekomst.
  • Er is volop ruimte om te sparren met onze experts.

Roadshow inplannen?

Graag maken we een afspraak om langs te komen met onze (gratis) Roadshow. Het aantal sessies dat we organiseren is beperkt dus wees er snel bij! Stuur een e-mail met je verzoek om een Roadshow naar info@m-lc.nl onder vermelding van het aantal mensen en eventueel al wat opties voor de datum van de sessie.