Ook in de processen van jouw organisatie zullen de komende jaren veel veranderingen nodig zijn. Met behulp van Process Analytics ben je in staat om jouw processen snel en grondig te analyseren, te verbeteren en te managen. Process Analytics, bestaande uit Process Mining en Data Science, helpen je met het snel stellen van een duidelijke diagnose. Deze diagnose is het vertrekpunt voor het doorvoeren van verbeteringen en innovaties binnen jouw organisatie!

Process Analytics: Process Mining en Data Science

Process analytics MLCProcess Analytics bestaat uit Process Mining en Data Science. Hiermee ben je in staat als organisatie snel een diagnose te stellen. Het is één van de vier pijlers in het kader van Digitale procestransformatie. Download het e-book voor meer informatie hierover. 

Process Mining: digitale sporen van klantbediening

Iedere organisatie maakt gebruik van systemen en beschikt daarmee over data. In deze data zitten de ‘digitale’ sporen van de klantbediening, de klantbeleving en het verloop van de bedrijfsprocessen. Process Mining maakt het mogelijk om de data binnen organisaties optimaal te benutten voor het doorvoeren van verbeteringen en innovaties. Je krijgt inzicht in hoe de klant de reis echt doorloopt en ervaart en je maakt prestaties van de processen objectief meetbaar. Door deze combinatie krijg je inzicht in hoe de processen op een klantgerichte manier te verbeteren zijn. Met Process Mining gaat dit zelfs zo snel dat real-time ingegrepen kan worden.

Data Science: voorspellende en verdiepende inzichten

In het verlengde van Process Mining is er een flink aantal Data Science technieken beschikbaar voor nog meer verdiepende en voorspellende inzichten. Je kunt hiermee op basis van historische gegevens veel leren over jouw bedrijfsprocessen en voorspellingen maken. De modellen die hieruit voortkomen zijn eenvoudig te gebruiken om systemen slimmer te maken met behulp van Process Automation.

Arizona Scenic Drive. Driving Down the Road During Scenic Summer Sunset. Summer Trip.

MLC gaat ‘on the road’ met een Roadshow over Digitale Procestransformatie. Benieuwd wat Process analytics betekent voor jouw organisatie? Wij komen graag bij jouw organisatie langs met onze Roadshow. Kosteloos en vrijblijvend! Meer

Wat we doen

Verkennen

We verkennen samen de mogelijkheden van Process Analytics binnen jouw organisatie en voeren een korte proof-of-concept uit. We ondersteunen jouw organisatie bij het opstellen van een business case.

Ontwikkelen

We helpen jouw organisatie bij het ontwikkelen van de competenties voor het verbeteren en managen van Process Analytics. Dit doen we met onze opleidingen en door coaching-on-the-job. Niet de tools, maar procesverbetering staat centraal.

Aanpakken

Vanuit jouw business-vraagstuk kijken we welke bijdrage Process Analytics kan leveren. Wij nemen het gehele project uit handen nemen of werken nauw samen op de onderdelen waar dat nodig is.

Verder praten?

Hoe kun je Process Analytics inzetten bij jouw organisatie? Wij denken graag mee.