Twee nieuwe professionals zijn bij MLC gestart: Egidio Oude Groen en Ronald Walthaus. De ervaren nieuwe managers zullen zowel het bureau als de managing partners ondersteunen.

 

Ronald Walthaus is een enthousiaste en gedreven manager met een focus op IT en de ontwikkeling van mensen. Hij kan bogen op jarenlange ervaring op gebied van projectmanagement, het aansturen van teams en het ontwikkelen van medewerkers. Net als in het aansturen van leveranciers in een uitbestede situatie en het inrichten van IT-organisaties. Ronald heeft beslissers in de zorg, publieke sector, productiebedrijven en financiële instellingen ondersteund bij het professionaliseren van de IT-functie (ontwikkeling en beheer), het reduceren van de kosten (TCO) en het verbeteren van de sturing en de bedrijfsvoering.

De afgelopen jaren heeft Ronald in verschillende rollen zijn kennis en kunde opgebouwd, zoals het managen van een afdeling, commercie, het ontwikkelen en coachen van medewerkers, maar ook het opzetten en reorganiseren van teams. Deze ervaring zal Ronald gaan inzetten om MLC te laten groeien en stappen voorwaarts te zetten.

 

Egidio Oude Groen zal als Cluster Lead van onze Agile Coach Company zijn kennis op gebied van het Agile gedachtengoed bij onze opdrachtgevers aanwenden. Daarnaast zal hij de koers van the Agile Coach Company uitzetten.

De kennis en ervaring van Egidio binnen onder andere gebieden als Scrum, Safe, Spotifiy in combinatie met zijn management ervaring zorgen ervoor dat hij weet hoe je resultaatgericht Agile werken kunt implementeren. Hij heeft ervaring binnen de bancaire sector maar ook in de dagelijkse operatie en is ervan overtuigd dat Agile werken een middel is om organisaties iedere dag een stapje beter te laten werken.

 

Robin Zwijnenberg, Managing Partner MLC én the Agile Coach Company, over de versterking: “Met Ronald heeft MLC een enthousiaste en gedreven manager met een goed netwerk in de publieke sector in huis gehaald. Zijn kennis van de IT Infrastructuur, governance & strategie en procesbegeleiding is van grote waarde voor onze opdrachtgevers in de publieke sector. Daarnaast zal zijn inzet voor de ontwikkeling van ons bureau en onze adviseurs ons nog verder brengen.”

Ook over de komst van Egidio is Robin verheugd: “Zodra Egidio ons kantoor inloopt, brengt hij al meteen een positieve energie en drive mee, daar kun je alleen maar enthousiast van worden en in mee gaan. Wij zijn overtuigd van zijn kwaliteiten als Agile expert en zijn commerciële drive. Wij hebben vertrouwen dat hij het zusje van MLC, the Agile Coach Company en onze Agile Coaches een echte boost gaat geven.”

Tot slot: ‘De komst van zowel Ronald als Egidio zorgt er voor dat onze slagkracht in de markt wordt vergroot. Zij gaan ons helpen met de verdere groei van het bureau.”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet weergegeven op de website. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *