Dit webinar heeft al plaatsgevonden. Gemist? Kijk het webinar hier terug.

De laatste jaren is het externe toezicht op organisaties in de financiële sector steeds ver-der aangescherpt. Dit zorgt voor grote uitdagingen en kansen voor de wijze waarop deze organisaties omgaan met Governance, Risk & Compliance (GRC). In de praktijk blijft de toegevoegde waarde van GRC echter nog vaak achter bij het potentieel.

Om meer inzicht te krijgen in het vergroten van de toegevoegde waarde van GRC, gaat Saskia Hoff in gesprek met twee deskundigen uit de praktijk. Kenneth Schuit is bestuurder bij een kleine, slagvaardige levensverzekeraar en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële sector. Martijn Gardenier is inhoudsdeskundige en docent op het vakgebied van risicomanagement & compliance en enkele jaren werkzaamheden in diverse rollen binnen de financiële wereld.

Ontdek hoe organisaties de toegevoegde waarde van GRC kunnen vergroten en zelfs een competitief voordeel kunnen behalen door de koppeling met processen, mensen en data. Krijg meer inzicht in de slimme vastlegging van risico’s en be-heersmaatregelen en hoe data en dashboards de effectiviteit en het verbeterpotentieel van de maatregelen aantonen.

Inhoud webinar
Dinsdag 17 november 2020 – 16.15 uur

 • Koppeling met processen, mensen en data
 • Complexe vraagstukken en effectieve maatregelen
 • Competitief voordeel behalen
 • Saskia Hoff in gesprek met Kenneth Schuit en Martijn Gardenier
 • Neem contact op

 • Saskia Hoff
 • Senior Consultant
 • Contact
 • Neem contact op

 • Dennis Vermeij
 • Senior Consultant
 • Contact