Nick van der Kooij is 1 januari gestart als junior consultant. Na zijn studie Bedrijfskunde is Nick werkzaam geweest als branchmanager binnen een direct sales bedrijf. Daarbij heeft hij het processenlandschap in kaart te gebracht en geoptimaliseerd. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het behalen van KPI’s en het sturen op verschillende vestigingen.

“De ontwikkeling van mens en organisatie is iets wat me veel energie geeft. Ik ben ervan overtuigd dit ook via MLC te bewerkstelligen!”

De hoofdreden voor Nick om voor MLC te kiezen is de kans op persoonlijke ontwikkeling en de dynamiek van het vak van consultant. Waar hij voorheen werkzaam was bij een jonge organisatie, kiest hij nu voor een professionaliseringsslag en het vergroten van zijn eigen fundament.

Tom Korsten is ook 1 januari gestart en vult MLC aan in de functie van senior consultant. Tom heeft geruime tijd werkervaring opgedaan binnen de Rabobank. Hierin heeft hij verschillende onderdelen van de bank gezien en hier ook diverse rollen uitgevoerd. Deze rollen varieerden van procesmanager, business analist, productowner tot scrummaster.

De rode lijn die altijd terugkeert in de werkzaamheden zijn processen en de digitale transformatie.  Als procesmanager heeft Tom altijd een brede kijk gehad op processen en een grote affiniteit met IT. Tom is de laatste 4 jaar betrokken geweest bij de RPA initiatieven als procesanalist en product owner en was een trekker van machine learning projecten binnen de Rabobank.

“Binnen de Rabobank was ik al in aanraking gekomen met diverse collega’s van MLC. De samenwerking heb ik altijd als zeer professioneel en ook prettig ervaren.”

Over zijn keuze om de overstap te maken, zegt Tom:

“ Wat mij echt aansprak bij MLC is de duidelijke visie op digitalisering in samenspraak met processen.”

MLC is gevestigd in Leusden en helpt opdrachtgevers – partijen in de zakelijke dienstverlening, retail en overheid – op het snijvlak van business, technologie en innovatie.

  • Neem contact op

  • Tom Korsten
  • Senior Consultant
  • Contact
  • Neem contact op

  • Nick van der Kooij
  • Proces Consultant
  • Contact