Alex van Elst start als Senior Consultant bij MLC

MLC, hét adviesbureau op het gebied van Customer Excellence, is recent versterkt met de komst van Alex van Elst, Senior Consultant.

Ook dit jaar groeit MLC weer door het succesvol uitvoeren van opdrachten op het vlak van Customer Experience, Operational Excellence en In Control. Inmiddels is Alex van Elst daar aan toegevoegd. Alex was al geruime tijd als zelfstandig consultant en associate partner op het gebied van organisatieveranderingen betrokken bij MLC en actief in verschillende opdrachten.

mlc-_-alex-van-elstAlex van Elst, begonnen als senior consultant bij MLC, heeft een jarenlange ervaring als consultant en projectmanager. Hij heeft diverse senior functies gehad bij a.s.r. en AMEV Verzekeringen. De laatste paar jaar heeft hij als zelfstandig consultant gewerkt aan opdrachten voor Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden en HDI (via MLC). Binnen MLC zal Alex Van Elst zich vooral gaan inzetten voor projecten en advieswerk op het gebied van het optimaliseren van processen. De passie van Alex ligt in het omzetten van een vaag idee in een concreet Plan van Aanpak om dit vervolgens te realiseren. Door zijn enthousiasme en bevlogenheid weet hij mensen in beweging te krijgen en met elkaar te verbinden. Over zijn overstap naar MLC zegt hij: “Ik ben de laatste tijd steeds meer betrokken geraakt bij MLC. Ik krijg er energie van om onderdeel te zijn van een groep bevlogen consultants met een diversiteit aan kennis. Door de overstap te maken naar MLC, kan ik mij weer bezig houden met wat ik het leukste vind: organisaties helpen om verandering te realiseren en mezelf te blijven ontwikkelen met de kennis en ervaring die binnen MLC aanwezig is”.

Met de komst van Alex van Elst telt MLC nu 22 consultants. In mei zijn Femke van der Leij en Job Mol begonnen bij MLC. MLC is continu op zoek naar goede consultants om haar team te versterken en toegevoegde waarde te leveren aan de klant. Martijn Tolsma, Managing Partner MLC, zegt hierover: “We zijn zeer blij om Alex van Elst nu echt te verwelkomen binnen ons team. Al geruime tijd hebben we op diverse opdrachten, naar volle tevredenheid, samengewerkt. We zien Alex als een goede aanvulling op ons team en hij brengt veel expertise mee op het gebied van organisatie-veranderingen.”

Dit is een bericht van Consultancy.nl

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet weergegeven op de website. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *