Femke van der Leij en Job Mol versterken MLC

MLC, hét adviesbureau op het gebied van Customer Excellence, is recent versterkt met twee nieuwe consultants: Femke van der Leij en Job Mol.

Ook dit jaar groeit MLC weer door het succesvol uitvoeren van opdrachten op het vlak van Customer Experience, Operational Excellence en In Control. Recent zijn Femke van der Leij en Job Mol begonnen bij MLC. Femke heeft de afgelopen jaren diverse functies gehad bij Stater waarbij de focus lag op het verbeteren van de bedrijfsprocessen en de medewerker- en klanttevredenheid. Job werkte de afgelopen drie jaar als consultant bij BECIS en was werkzaam op het snijvlak van proces- en informatiemanagement.

femke-van-de-leij-mlcFemke van der Leij, begonnen als Senior Consultant bij MLC, is binnen Stater de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor organisatieveranderingen, Customer Excellence en Continu Verbeteren. Binnen MLC zal Femke zich vooral gaan inzetten voor projecten en advieswerk op het gebied van ketenmanagement, Kort Cyclisch sturen en Continu Verbeteren. Femke is pragmatisch, oplossingsgericht en een doorzetter waarbij haar van nature positieve instelling helpt bij het blijven zien van mogelijkheden. Femke over haar keuze voor MLC: “Ik heb de afgelopen jaren bij Stater veel mogen leren en ervaring opgedaan. De stap naar MLC stelt mij in staat deze expertise en ervaring breder in te zetten voor verschillende opdrachtgevers en deze verder uit te breiden. Ik wil organisaties ondersteunen bij het waar maken van de klantverwachting en het realiseren van bedrijfsdoelstellingen.”
job-mol-mlcJob Mol, begonnen als Business Consultant bij MLC, heeft na de afronding van zijn studie Organisatiewetenschappen ervaring opgedaan als consultant bij BECIS op het gebied van proces- en informatiemanagement. Binnen MLC zal Job zich vooral gaan richten op adviestrajecten en projecten die als doel hebben de dienstverlening en processen van organisaties te optimaliseren. Hierbij maakt hij gebruik van diverse methodieken zoals Lean Six Sigma en Customer Journeys. Job heeft een hands-on mentaliteit, een sterk analytisch vermogen en is een echte doorzetter. Job zet zich optimaal in voor het halen van het gewenst resultaat voor de opdrachtgever. Over zijn keuze voor MLC zegt Job: “MLC spreekt mij aan omdat zij organisaties helpen bij het realiseren van Customer Excellence. Dat past uitstekend bij mijn wens om een bijdrage te leveren aan een excellente en efficiënte organisatie, waarbij de stem van de klant centraal staat. Ik krijg volop de kans mijn kennis verder te verbreden en mijn expertise bij verschillende opdrachtgevers in te zetten”.

Met de komst van Femke van der Leij en Job Mol telt MLC nu 22 collega’s. MLC is continu op zoek naar goede consultants om haar team te versterken en toegevoegde waarde te leveren aan de klant. Robin Zwijnenberg, Managing Partner MLC, zegt hierover: “We zijn zeer blij met deze versterking van ons team. Zo kunnen we tegemoet blijven komen aan de toenemende vraag van onze klanten. Ik ben trots dat we echt goede consultants mogen verwelkomen bij ons team.”

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet weergegeven op de website. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *