Van product naar klant- en procesdenken!

De snel veranderende wereld heeft een grote impact op verzekeraars. Hoe ga je om met trends als robotisering, big data, hogere klantverwachtingen en de toenemende wet- en regelgeving? Jouw organisatie zal zo optimaal mogelijk ingericht moeten zijn, om de uitdagingen van nu aan te gaan. Tijdens dit KennisCafé presenteert Sharon van Herel, Directeur Schade bij HDI, haar visie op een dergelijke transitie en gaan we hierover het gesprek met elkaar aan. Laat je verrassen en raak geïnspireerd in de next steps voor jou als verzekeraar.

Binnenkort volgt meer informatie.

Noteer alvast in je agenda!
Het MLC KennisCafé vindt plaats op 3 oktober a.s. van 16.00 tot circa 19.30 op ons kantoor in Leusden. Binnenkort volgt meer info. Wil jij je alvast aanmelden? Stuur dan een e-mail naar: info@m-lc.nl.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet weergegeven op de website. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *