Op 10 april om 14:00 uur verzorgen Allico VCS en ons ‘zusje’ The Agile Coach Company een seminar visueel samenwerken op een agile manier. Het seminar zal plaatsvinden in de ruime stand van Allinco VCS 52 in hal 12, tijdens Building Holland 2019 in de RAI Amsterdam.

 

Kom langs en laat je inspireren.

 

Blijf wendbaar in de continu veranderende wereld. Bouw aan jouw groei door effectieve samenwerking. Wij tonen je de laatste technieken en methodes om beter en effectiever samen te werken. Laat jouw teams meegroeien met de interne organisatie, onafhankelijk van tijd of plaats. Ga ook aan de slag met visueel samenwerken op een agile manier en leer jouw bedrijfsvoering te optimaliseren door Lean principes toe te passen.

De stand van Allinco VCS is op alle dagen van het congres te bezoeken.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet weergegeven op de website. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *