Amal Farhane start als consultant bij MLC

MLC heeft een nieuwe collega. Het adviesbureau dat gespecialiseerd is de realisatie van  Customer Excellence door Business Process Transformation, wordt versterkt door Amal Farhane.

Na 8 jaar diverse adviserende en uitvoerende functies te hebben vervuld bij organisaties in de publieke, semi-publieke en private sector, gaat Amal nu aan de slag als consultant bij MLC. MLC ondersteunt haar klanten met vraagstukken op het gebied van onder meer sales, marketing en bedrijfsvoering – door integrated BPM met verbeterde Customer Excellence als belangrijkste resultaat. MLC telt op dit moment circa 30 consultants en staat onder leiding van Managing Partners Robin Zwijnenberg en Martijn Tolsma.

Naast haar werkzaamheden, verdedigde Amal afgelopen jaar met succes haar Masterscriptie  Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waarbij de focus lag op het bepalen van de succesfactoren voor HR-analytics. Tijdens haar studie werkte zij als sales manager bij E&B facilitair waardoor haar kijk op (werk)processen is veranderd. Vanwege haar voorliefde voor ontwikkeling, groei en verbetering binnen organisaties en de ervaringen van de afgelopen jaren, heeft Amal besloten de stap te maken naar de consultancywereld.

Zij zegt over de overstap: “Ik wil organisaties helpen bij het continu verbeteren van processen en kijken waar efficiency kan worden behaald, rekening houdend met de wereld waarin wij vandaag de dag leven.” Amal doelt hierbij op het toenemende belang van informatie en digitalisering en het kundig inspelen van organisaties op ontwikkelingen en trends.  “Klanten verwachten tegenwoordig snel een reactie en daarom is wendbaarheid een noodzaak”, aldus Amal.

Binnen MLC richt Amal zich de komende tijd voornamelijk op het ontwerpen en verbeteren van processen binnen de zakelijke dienstverlening. Echterverdient ook het beheer van processen voor haar de volle aandacht: “De juiste manier van continu verbeteren is om continu up-to-date te zijn met je processen. Alleen dan behaal je het beste resultaat”.

Robin Zwijnenberg, Managing Partner MLC, over Amal: “We zijn erg blij dat Amal heeft gekozen voor de consultancywereld en MLC in het bijzonder. Amal heeft een enorme drive om haarzelf te ontwikkelen in het vak en organisaties verder te helpen op het gebied van Business Process Transformation. Bovendien kan Amal via onze MLC Academy onze visie, werkwijze en ondersteunende technologieën snel onder de knie krijgen en toepassen bij onze klanten.

 

 

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet weergegeven op de website. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *