Collega Freek Hermkens is gepromoveerd.

Freek studeerde in 1999 af aan de Universiteit Maastricht op het onderwerp ‘gevolgen van inkrimping en integraal management voor organisaties’. Na zijn studie ging Freek aan het werk als consultant. Momenteel is hij Principal Consultant bij MLC als ook Manager van de MLC Academy. Hij heeft inmiddels een ruime ervaring in het ondersteunen van organisaties die bedrijfsprocesoptimalisaties doorvoeren met het doel continue verbetering te bereiken. Zijn interesse in dit onderwerp heeft hem doen besluiten tot meer onderzoek. Freek is sinds 2011 dan ook  buitenpromovendus bij de TuE. Het belangrijkste doel van zijn onderzoek is om de rol van de Middle Manager aan te pakken in relatie tot continue verbetering. 

 

 

Op 3 juni 2020 heeft hij zijn proefschrift succesvol verdedigd. Wij feliciteren Freek van harte met zijn promotie!

Een samenvatting van zijn dissertatie;  The role of middle management in achieving continuous improvement: a demanding playing field is hier te lezen.

Verder praten of Freek feliciteren?

Neem dan contact op met Freek Hermkens via de button hiernaast.

  • Neem contact op

  • Freek Hermkens
  • Principal Consultant/ Manager MLC Academy
  • Contact

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet weergegeven op de website. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *