Webinar

Hoe helpt data in het verbeteren van je bedrijfsvoering

Aan de hand van de praktijkcasus aansluitend te kunnen verhuren nemen we je mee in de resultaten die we hebben geboekt om aan de beschikbaarheidsopgave te voldoen.

Waar gaan we het over hebben?

Het gebruik van technologie is in deze tijd een hot topic. Één daarvan is process mining. Hoe maak je als corporatie optimaal gebruik van de data die je hebt in het verbeteren van je bedrijfsvoering? Denk bij bedrijfsvoering aan inzicht in hoe je processen daadwerkelijk verlopen, het verbeteren van je processen, sturing op je procesuitvoering en  optimalisatie van je architectuur landschap. Onderstaande video geeft je een sfeerimpressie naar het webinar. Ben jij er ook bij?

Wat kun je verwachten?
In het webinar “Hoe helpt data in het verbeteren van je bedrijfsvoering?”, nemen Femke van der Leij en Steven van Aggelen je mee aan de hand van de praktijkcasus ‘aansluitend verhuren’. We delen kennis over wat process mining is en wat process mining kan betekenen voor jouw corporatie en laten je aan de hand van de praktijkcasus de concrete impact zien. Laat je meenemen in onze ervaringen en inspireren om je data te gaan gebruiken! Senior consultant Femke van der Leij is sinds 2016 verbonden aan MLC en heeft ervaring als procesmanager en transitiemanager. Met haar kennis van processen en transities begeleidt Femke organisaties bij het verbeteren van de bedrijfsvoering. Consultant Steven van Aggelen is sinds 2018 verbonden aan MLC en heeft ervaring in process mining en past deze technologie toe vanuit business perspectief. Met zijn kennis begeleidt Steven organisaties bij het optimaal inzetten van hun data.

 

Praktische informatie

Dit webinar vindt plaats op dinsdag 7 juli 2020.
Aanmelden kan via onderstaand formulier. Om ervoor te zorgen dat ook jouw specifieke vragen aan bod komen tijdens het webinar, neemt Femke graag van tevoren contact met je op. Hiervoor vragen wij op maandag 29 juni of dinsdag 30 juni een half uur tijd voor een korte telefonische voorbespreking. Na aanmelding ontvang je van ons een link naar het webinar

Ja, ik neem graag deel aan het webinar op dinsdag 7 juli 2020

  Praktische informatie
  Dinsdag 7 Juli 2020

  16.30 uur Start webinar
  16.35 uur Process mining:
  De technologie om je bedrijfsvoering te verbeteren
  17.05 uur Impact praktijkcasus “Aansluitend verhuren”
  17.30 uur Afsluiting

  • Neem contact op

  • Steven van Aggelen
  • Senior Consultant
  • Contact
  • Neem contact op

  • Femke van der Leij
  • Senior Consultant
  • Contact

  Geef een antwoord

  Je e-mailadres wordt niet weergegeven op de website. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *