Vorige week hebben onze collega’s Dennis Vermeij, Sylvia Groenbos en Job Mol weer een van onze opdrachtgevers in het publieke domein geadviseerd over de inrichting van het ARIS-Platform. Via een interactieve workshop hebben zij, samen met de betrokken stakeholders, use cases vastgesteld en op basis daarvan een roadmap ontwikkeld om de doelstelling rondom procesmanagement te realiseren.

Het MLC ARIS Centre of Excellence zal de opdrachtgever ook aankomede periode ondersteunen bij het uitvoeren van deze roadmap.

Wilt u meer weten over de wijze waarop wij publieke organisatie helpen bij het realiseren van doeltreffende, doelmatige en rechtmatige processen en/of bent u geïnteresseerd in onze ‘Best Pratices’ rondom ARIS? Neem dan contact op met Job Mol.

  • Neem contact op

  • Job Mol
  • Senior Consultant
  • Contact