Martijn Tolsma

Managing Partner

Martijn is Managing Partner bij MLC en vooral bezig met het verwerven en begeleiden van inhoudelijk grote programma’s, het verder ontwikkelen van de dienstverlening en het coachen van collega’s. Zijn passie is om de klanttevredenheid en -loyaliteit bij opdrachtgevers te verhogen door daadwerkelijk de stem van de klant binnen de bedrijfsvoering centraal te stellen. Hij weet de strategische richting te vertalen naar inhoudelijke oplossingen en heeft vaak de rol van quality assurance. Martijn krijgt energie van het delen van zijn kennis en visie tijdens congressen en trainingen.

‘Wij komen nog zo veel verbeterpotentieel tegen in de praktijk. Door optimale klantfocus te realiseren, kunnen veel organisaties echt verbeteren. Niet alleen op afdelingsniveau, maar over de gehele keten. Dat inspireert mij buitengewoon!’

Kenmerkend voor Martijn is zijn grote betrokkenheid bij klantprojecten en het bereiken van resultaat. Hij weet organisaties, teams en personen mee te krijgen in verandertrajecten. De klant verliest hij hierbij nooit uit het oog. Martijn studeerde Internationaal Hotel Management aan de Hogeschool Leeuwarden en Bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen; Masteropleiding Knowledge & Information Management. Buiten MLC haalt Martijn zijn energie uit gezin, reizen, sporten (surfen, fietsen en skiën/snowboarden) en familie en vrienden.

Verder praten? Neem dan contact op met Martijn.

Projecten

Blogs en artikelen