Ook dit jaar organiseert de IIBA NL een jaarevent  op 12 november 2019 voor iedereen die actief betrokken is bij veranderingen in professionele organisaties en bij wil blijven op het vakgebied van de business analyse.

Vernieuwing! Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg

Waar gaat het event dit jaar over? IIBA merkt dat jaarevent door haar leden gewaardeerd wordt. Dit maken zij op uit de positieve reacties gedurende de eventdagen zelf en de evaluatiecijfers na afloop. Daarmee mag IIBA zeggen dat haar jaarevent al jaren een groot succes is. Hier zijn ze terecht trots op!  En wij ook, dus we leveren graag onze bijdrage door een parallel sessie te verzorgen.

Hoewel nog hard wordt gewerkt aan het programma, weten we al dat het thema ‘vernieuwing’ centraal staat. Daarnaast zal aandacht worden besteedt aan Customer Experience & Data Science.

De (voorlopige) agenda
11.00 Ontvangst met koffie en thee.
11.30 Opening door voorzitter van IIBA NL Katarzyna Kot
11.40 Plenaire Keynote door Nienke Bloem
12.45 Lunch
13.30 Stopkracht! – Joost Helbo
14.00 Parallel Sessies:

1. Customer Journey – Quintus Hegie
2. Data Science – Maarten Kool
3. Business Process Management (BPM) – Freek Hermkens en Job Mol

16.30 – 17.20 Ecosysteem innovatie en de veranderende en vernieuwende rol van de Business analist – Peter Nobels
17.20 – 17.30 Afsluiting
17.30 – 18.30 Borrel

 

Klanten, technologie, externe toezichthouders, leveranciers, management; allemaal invalshoeken die eisen stellen aan organisaties. Maar hoe vertaal je deze eisen en wensen naar je bedrijfsvoering en blijf je in control.

We vertellen je graag, aan de hand van Business Proces Management, hoe je dit doet. Freek Hermkens en Job Mol, consultants bij MLC, hebben jarenlange ervaring op het gebied van Business Process Management, Continu Verbeteren en het laten groeien van organisaties.

Een bijdrage leveren aan een excellente dienstverlening en bedrijfsvoering, waarbij de klantwens(en) én de eigen ambities van de organisatie centraal staan, dat is wat hen motiveert.

 

International Institute of Business Analysis™ (IIBA®) is de onafhankelijke, non-profit, professionele vereniging ten bate van het snel groeiende vakgebied van business analyse. Door middel van een wereldwijd netwerk vebind de IIBA Leden, Chapters, Bedrijven en Instellingen en Partners in het verspreiden en verbeteren van de business analyse kennis en kunde door het samenbrengen van professionals. Met als doel: “to create better business outcomes”.

 

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet weergegeven op de website. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *