Inzicht in procesverbeteringen door

middel van data 

Advies in objectievere en accurate procesverbeteringen

Resulteert in efficiënter werken en tijd besparing

Waarom process mining?

De digitale transformatie is in volle gang. De afgelopen jaren hebben de technologische ontwikkelingen een enorme vlucht genomen. De schat aan data binnen organisaties biedt een ongekend potentieel. Process Mining is een  ontwikkeling die hierop aansluit en organisaties in staat stelt de klantbeleving, de klantreis en de bedrijfsprocessen significant sneller te verbeteren. De objectiviteit en snelheid van de informatie maakt dit een krachtig stuurinstrument voor het management. MLC helpt organisaties met het verkennen van de mogelijkheden voor Process Mining, het ontwikkelen van de juiste competenties en het begeleiden van projecten.

Wat is Process Mining?

Iedere organisatie maakt gebruik van systemen en beschikt daarmee over data. In deze data zitten de ‘digitale’ sporen van de klantbediening, de klantbeleving en het verloop van de bedrijfsprocessen. Process Mining maakt het mogelijk om de toename van data binnen organisatWat is process mining tekeninges zo optimaal mogelijk te benutten. Je krijgt inzicht in hoe de klant de reis echt doorloopt en ervaart en je maakt prestaties van de processen objectief meetbaar. Door deze combinatie krijg je inzicht in hoe de processen op een klantgerichte manier te verbeteren zijn. Met Process Mining gaat dit zelfs zo snel dat real-time ingegrepen kan worden. In het verlengde van de standaard Process Mining-tooling is er een flink aantal Data Science technieken beschikbaar, zoals Sentiment Mining, voor nog meer verdiepende en voorspellende inzichten.

Waarvoor kan je Process Mining toepassen?

  • Customer Experience Management: het verbeteren van de klantbeleving
  • Het verbeteren van prestaties en verloop van processen
  • In Control: het beheersen van risico’s en voldoen aan wet- en regelgeving
  • Het sturen op de prestaties van ketens en processen
  • Het operationeel sturen binnen teams

Roadshow: ben jij benieuwd naar ons verhaal?

MLC gaat ‘on the road’ met een Roadshow over Digitale procestransformatie. Wij komen graag langs bij jouw organisatie om je mee te nemen in de wereld van Digitale procestransformatie. In het tweede deel ga je zelf aan de slag met een Process Mining Game. Meld je met jouw organisatie gratis aan.

Wat we doen

Verkennen

We verkennen samen de mogelijkheden van de data van je organisatie. Vervolgens voeren we een korte proof-of-concept uit met een analyse van de data van je organisatie. We ondersteunen jouw organisatie bij het opstellen van een business case voor Process Mining.

Ontwikkelen

We helpen jouw organisatie bij het ontwikkelen van de competenties voor Process Mining en Data Science voor procesverbetering. We doen dit met behulp van onze opleidingen en door coaching-on-the-job. Niet de tools, maar procesverbetering staat hierbij centraal.

Aanpakken

Wij stellen altijd het business-vraagstuk centraal bij onze projecten. Process Mining en Data Science leveren hierbij steeds vaker een belangrijke bijdrage aan. Wij kunnen het gehele project uit handen nemen of  nauw samenwerken op de onderdelen waar dat nodig is.

Onze cases

Ons kenniscentrum

Verder praten?

Wij denken graag met u mee over wat Process Mining kan betekenen voor jouw organisatie.