Recent is Roel Hartong gestart als principal consultant bij MLC, het Customer Excellence bureau, en The Agile Coach Company. Roel Hartong is al ruim 25 jaar actief op het vlak van organisatie- en informatiemanagement. Hij heeft veel ervaring in het helpen van organisaties en teams hun (verander)vraagstukken te vertalen naar concrete resultaten. De afgelopen vijf jaar heeft hij voor een pensioenuitvoeringsorganisatie verschillende veranderingen begeleidt en is ook eerder al actief geweest binnen de consultancy. Binnen MLC gaat hij zich richten op begeleiden van organisaties bij grote transities en verandermanagement. Daarnaast heeft Roel veel ervaring op het terrein van agile transities opgedaan en zal hij tevens opdrachten begeleiden en uitvoeren vanuit The Agile Coach Company, een zusterorganisatie van MLC.

Over zijn keuze zegt Roel Hartong het volgende:
“Ik help organisaties graag met hun verandervraagstuk. Ik kijk er dan ook naar uit mijn expertise in te zetten voor klanten van MLC en The Agile Coach Company. Daarnaast krijg ik de kans om verantwoordelijkheid te nemen voor de verdere ontwikkeling van de organisatie en collega’s. “


Robin Zwijnenberg
en Martijn Tolsma, Managing Partners van MLC en initiatiefnemers van The Agile Coach Company, en Roel Hartong zijn geen onbekenden voor elkaar. Robin Zwijnenberg over de komst van Roel Hartong: “We kennen Roel al langere tijd en hebben altijd fijn samen gewerkt. Hij is een ontzettend goede, inhoudelijke consultant. Daarnaast versterken we met zijn komst onze organisatie en zijn we ervan overtuigd dat hij onze organisatie nog verder kan helpen”.

MLC maakt de afgelopen jaren een forste groei door. Ook in 2017 groeit het MLC team weer door en bestaat inmiddels uit circa 30 consultants en komen daar de komende periode naar verwachting nog verschillende consultants bij. The Agile Coach Company is in 2016 gelanceerd.

 

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet weergegeven op de website. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *