Onlangs startte er twee nieuwe trainees bij MLC. Joeri Both en Wendy van den Brink volgen gedurende een periode van zes maanden een intensief, eigen programma onder begeleiding van collega Rik Ellenbroek.

Een vliegende start

Robin Zwijnenberg vertelt: “Met ons traineeship willen wij jonge, afgestudeerde talenten een vliegende carrièrestart bieden. Bovendien kunnen we onze visie op Customer Excellence zo overbrengen op Business Consultants in opleiding. Met als resultaat: nóg meer loyale, enthousiaste klanten en medewerkers!”

Opbouw traineeship

Het programma bestaat uit verschillende opleidingen gerelateerd aan Customer Excellence, zoals: Business Process Management, Lean, Customer Experience Management, Agile en adviesvaardigheden. Daarnaast brengen de nieuwe collega’s deze opgedane kennis en vaardigheden direct in de praktijk bij een van onze opdrachtgevers.

Werken bij MLC?

Ook in 2017 maakten wij een groei door. Onlangs sloten Junior Consultants Nienke Minnee en Joske Reusen zich nog aan bij het team. Voor wie een mooie job zoekt, er staan verschillende vacatures open. Kijk snel verder.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet weergegeven op de website. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *