Het artikel “An Exploratory Study of Middle Manager’s Roles in Continuous Improvement” dat onderdeel uitmaakt van het promotie onderzoek van Freek Hermkens is gepubliceerd in International Business Research.

Het artikel is te vinden op de website van International Business Research.

Freek is buitenpromovendus aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) waar hij een onderzoek doet naar de vraag: “Hoe en in welke mate draagt middenmanagement bij aan het bereiken van continue verbetering binnen financiële dienstverleners?”

Meer informatie?

Wil je meer weten over het onderzoek van Freek? Neem dan vrijblijvend contact met hem op via de button hiernaast.

  • Neem contact op

  • Freek Hermkens
  • Principal Consultant/ Manager MLC Academy
  • Contact

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet weergegeven op de website. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *