De snel veranderende wereld heeft ook een grote impact op verzekeraars.Trends als robotisering, big data, blockchain, hogere klantverwachtingen en toenemende wet- en regelgeving komen in hoge snelheid op ons af. Met welke trends moeten we nu écht aan de slag? Hoe geef je deze trends concrete invulling in de praktijk? Deze vragen staan centraal tijdens het KennisCafé ‘De toekomst van verzekeren’ op 3 oktober aanstaande! Ben je er bij?

HDI: toekomst op verzekeren

Tijdens het eerste deel van het KennisCafé geven we inzicht in de belangrijkste trends voor verzekeraars én geven we voorbeelden van de praktische toepassing hiervan. Sharon van Herel, Directeur Claims van HDI, neemt je mee in haar visie op de toekomst van (schade)verzekeringen

Trends in de praktijk

In het tweede deel van het KennisCafé neemt Femke van der Leij, Senior consultant bij MLC, je mee in de vertaling van de trends naar de dagelijkse praktijk. Vragen waar we bij stil staan:

  • Welke trends zijn écht relevant voor jouw organisatie en klanten?
  • Hoe maak je trends praktisch?
  • Hoe blijf je de klant centraal stellen?
  • Hoe maak je jouw organisatie toekomst bestendig voor deze trends?

Aanmelden?

Het MLC KennisCafé vindt geheel kostenloos plaats op 3 oktober a.s. van 16.00 tot 19.30 uur in ons kantoor in Leusden. We verwelkomen je graag in ons café. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en een routebeschrijving.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet weergegeven op de website. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *